Vloeren beschermen

Wij behandelen, impregneren en beschermen nieuwe en bestaande betonvloeren en natuurstenen vloeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons daarvoor terecht.

Nieuwe vloeren laat u bij voorkeur van meet af aan behandelen om ze te beschermen tegen vloeistoffen, vuil, en vlekken. Door de vloer te verharden met een betonverharder en te impregneren met een vlekwerend middel zal de betonvloer veel minder snel slijtage vertonen en wordt hij ook veel onderhoudsvriendelijker. Een licht polijsten van de betonvloer met een fijne diamant pad zorgt voor een bijkomende, mechanische verdichting en geeft de vloer een mooie patine. Indien u de vloer met de correcte onderhoudsmiddelen blijft poetsen, zal hij zijn vlek-werende eigenschappen behouden en mogelijk nog verbeteren.

Oudere vloeren geven blijk van slijtage of verloren hun glans en zien er dof uit. Ze werden poreus, geven stof af en absorberen makkelijker vloeistoffen en andere verontreinigingen. Ook hier kunnen wij u helpen.

Vertrouw op Floor Protect voor alle renovatie, reiniging, en bescherming van uw betonvloeren en natuurstenen vloeren zowel thuis in uw woning als in bedrijven, zorginstellingen, scholen, kantoren, winkelruimtes, productiefaciliteiten,…

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x