Over ons

Bij Siësta@Home staan service en kwaliteit altijd op de eerste plaats. Wij trachten zo goed mogelijk in te spelen op de noden van onze klanten en streven steeds naar een perfecte uitvoering van onze schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Elk structureel ontwerp is anders, wat ons soms voor grote uitdagingen stelt wanneer wij vloeren reinigen, ramen wassen, uw woning of kantoor kuisen, of uw ondergrondse parking reinigen. Maar de ervaring en vakkennis die ons schoonmaakbedrijf vertegenwoordigt, verzekert voor elke opdracht een professionele schoonmaak.

Siësta@Home gaat het liefst voor een langdurige samenwerking, waar communicatie en menselijke waarden centraal staan, zowel met onze medewerkers als met onze klanten.

Uiteraard waken wij over het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers. We werken heel bewust met een vast team en vermijden veel verloop in onze personeelsbezetting. Onze zaakvoerster behoudt een nauw contact met de werkvloer en is ook niet te beroerd om zelf aan het schrobben te gaan.

Wij streven dezelfde openheid na in contacten met klanten. U ziet steeds vertrouwde gezichten met dezelfde glimlach en hetzelfde enthousiasme voor hun werk. Dat combineren we met perfecte resultaten en een klantgerichte service die uitgaat van uw noden, activiteiten en planning.

Siësta@Home staat u vanuit Mechelen ten dienste. Wilt u een grondige reiniging en bescherming van uw natuurstenen vloer of betonvloer? Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf of een ramenwasser?

Vertrouw op Siësta@Home voor een professionele schoonmaak van uw kantoren, woning, bedrijf, parkeergarage,… Als deskundige ruitenwasser kunnen wij ramen wassen op elke hoogte, in elk ontwerp, en met glashelder resultaat. Wij houden uw vloer in beton of natuursteen schoon en beschermen hem met een  impregnering.

U vindt meer informatie over de specifieke diensten die wij kunnen leveren voor het reinigen en beschermen van betonvloeren en natuurstenen vloeren bij onze zusteronderneming Floor Protect.

Siësta@Home biedt u een hoogwaardige dienstverlening voor een professionele schoonmaak met een persoonlijke service.

ramen wassen met osmose

polijsten vav een betonvloer

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x