Natuurstenen vloer

Reinigt, impregneert, renoveert en beschermt uw natuurstenen vloer

Een natuurstenen vloer straalt klasse uit. De ruwe schoonheid van de natuursteen, de verschillende soorten en stijlen, en de diepe kleuren maken van een natuurstenen vloer een volwaardig deel van het interieur. Maar een natuurstenen vloer kan na verloop van tijd dof worden en zijn glans verliezen. De statige schoonheid gaat zo spijtig genoeg verloren.

Siësta@Home beschikt over de nodige expertise, producten en uitrusting om de natuursteen in al zijn glorie te herstellen of die te bewaren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor het onderhoud van natuursteen, o.a.: marmer, kalksteen, blauwe hardsteen, graniet,…

Analyse

Bij natuursteen beginnen wij steeds met een onderzoek van de vloer om zijn conditie vast te stellen. Hoe oud is de vloer? Is er structurele schade (scheuren) of zijn er blijvende vlekken aanwezig? Hoe en met welke regelmaat werd de vloer tot dan toe schoongemaakt? Heeft de vloer reeds beschermende behandelingen ondergaan?

Zodra we de toestand kennen, weten we ook wat mogelijk en nodig is om de vloer in zijn best mogelijke staat te brengen. Wij leggen u alle mogelijkheden voor en toetsen die aan uw wensen. In overleg beslissen we hoe we uw natuurstenen vloer onder handen nemen.

Natuurstenen vloer reinigen & impregneren Siësta@HOme

Behandeling

Wij beschikken over alle machines en producten om uw natuursteen zijn natuurlijke klasse en uitstraling te geven of te laten behouden.

Een nieuwe natuurstenen vloer kunnen we reinigen en beschermen tegen indringend vuil. Door de vloer te behandelen met soortspecifieke producten voor de verschillende types natuursteen, en te polijsten, zal uw natuurstenen vloer zijn oorspronkelijke schoonheid blijven bewaren.

Een oude natuurstenen vloer laten we herleven. Door de vloer te polijsten of slijpen, werken we de dofheid weg en verschijnen opnieuw de indringende kleuren en glans van weleer. Door deze behandeling wordt de vloer in zijn oorspronkelijke staat hersteld.

Natuurstenen vloer renoveren & impregneren Siësta@Home

Kleur

De kleur van natuursteen is een van de meest overweldigende aspecten van dit klassieke materiaal. Vooral de rokerige kleurslierten in marmer, in de vele verschillende varianten die deze steen biedt, spreken al tot de verbeelding sinds de tempels in het oude Egypte, Griekenland en Rome.

Ook nu nog is natuursteen, en zeker marmer, het materiaal bij uitstek wanneer klasse en tijdloze schoonheid de voornaamste overweging zijn. Uiteraard wil u dan de kleuren van uw natuurstenen vloer in hun volle intensiteit kunnen bewaren. Dit is echter niet altijd mogelijk, als gevolg van gewone slijtage of onderhoud dat niet aan de vereisten van de natuursteen is aangepast.

Siësta@Home kan vervagende kleuren weer naar buiten halen en de glans terug optimaliseren. Onze behandelingen verdiepen de kleuren tot hun oorspronkelijke tint en intensiteit.

Natuurstenen vloer beschermen & kleur bewaren Siësta@Home

Siësta@Home en natuurstenen vloeren

Beschermen, behandelen, impregneren

Reinigen, vlekken verwijderen

Polijsten, renoveren

Natuurstenen vloer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x